Academy

De NarrenGilde Academy kent 2 opleidingen die beide zijn gebaseerd op de DrsHofnar methode, maar verschillende toepassingen kennen.

De Drs. Hofnar methode

We gebruiken de DrsHofnar methode, ontwikkeld door Juri Hoedemakers. In zijn prijswinnende scriptie voor de RSM – Erasmus Universiteit van Rotterdam en zijn top 3 managementboek 2021 “Gezocht: Hofnar”, worden de 16 rollen van de hofnar toegepast op hedendaagse organisaties. Deze methode wordt voortdurend doorontwikkeld in zijn promotie onderzoek aan de RSM – Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Opleidingen

De NarrenGilde Academy kent 2 opleidingen. Beide gebaseerd op de Drs. Hofnar methode om als professionele hofnar ofwel Profnar® effectief te zijn.

Profnar® Gezel

De Profnar® Gezel opleiding traint medewerkers,  leidinggevenden en ondernemingsraden hoe ze in de dagelijkse praktijk blinde vlekken van mensen en teams inzichtelijk kunnen maken en het bewustzijn daarvan in de organisatie kunnen vergroten. Verder traint deze opleiding technieken die medewerkers in staat stellen om een bredere blik op de werkelijkheid te ontwikkelen en hoe dit om te zetten in resultaat voor de organisatie. De Profnar® Gezel opleiding is 2 dagen en kan op locatie van de organisatie worden gegeven indien meerdere medewerkers van een organisatie deel nemen. Ook worden meerdere opleidingen per jaar georganiseerd op onze opleidingslocatie in Zeist. Het totaal aantal normatieve uren voor opleidingsdagen, voorbereiding, intervisies en praktijkoefeningen is ca 20 uur. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname als “Profnar® Gezel” na succesvolle afronding van de training.

Bekijk hier een video van de eerste Profnar® Gezel opleiding.

Geïnteresseerd? Neem contact op
Profnar® Gezel Kenmerken Beschikbaar Deelnemers Prijs p.p.
Open Inschrijving
2 daagse training, trainingslocatie
2 maandelijks
8-14
1495,=
Team
2 daagse training, eigen locatie
In overleg
10 *
995,=
OR
2 daagse training, eigen locatie
In overleg
10 *
995,=
Workshop
ca 2 uur lezing en workshop, eigen locatie
In overleg
Tot 15
1995,= (groep)

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

* Vermelde prijzen p.p. zijn gebaseerd op 10 deelnemers. Alternatieven mogelijk in overleg.

Master Profnar®

De Master Profnar® opleiding is bedoeld voor zelfstandigen die deelnemen in het Partner Programma van Het NarrenGilde. Na de opleiding zijn deelnemers in staat om zelfstandig organisaties te contracteren en gedurende langere tijd te begeleiden middels participatieve observatie en reflectie. Deze opleiding duurt 3 maanden met 5 dagen op onze opleidingslocatie in Zeist. De opleidingsdagen bestaan uit het leren van technieken via uitleg en interactieve oefeningen. Daarnaast hebben cursisten tussen de opleidingsdagen door opdrachten en intervisies om de gedeelde technieken en methodieken eigen te maken. Het totaal aantal normatieve uren voor opleidingsdagen, voorbereiding, intervisies en praktijkoefeningen is ca 100 uur. Deelnemers ontvangen na succesvolle afronding van de opleiding een certificaat en accreditatie om als zelfstandig Partner en Master Profnar® onder de formule van Het NarrenGilde organisaties te begeleiden.

Geïnteresseerd? Neem contact op
Master Profnar® Kenmerken Beschikbaar Deelnemers Prijs p.p.
Enkel in combinatie met Partner Formule
5-dagen op trainingslocatie, 2 intervisies en tussentijdse voorbereidingen, ca. 100 uur.
Op uitnodiging
4-6
4500,=

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Ben je geïnteresseerd in een van deze Opleidingen?

Neem dan contact met ons op.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang onze nieuwsbrief