Academy

Lezingen, trainingen en opleidingen van Het NarrenGilde gebaseerd op de Hofnarmethode.

De Hofnarmethode

In onze academy gebruiken we de Hofnarmethode, ontwikkeld door Juri Hoedemakers. In zijn prijswinnende scriptie voor de RSM – Erasmus Universiteit van Rotterdam en zijn top 3 managementboek 2021 “Gezocht: Hofnar”, worden 16 rollen van de hofnar beschreven en vertaald naar de huidige tijd. De hofnar was vroeger de énige die de koning de onverbloemde waarheid kon vertellen en daar kwamen heel wat vaardigheden bij kijken. Met de Hofnarmethode wordt vrijmoedig spreken en openhartig luisteren op een luchtige manier mogelijk gemaakt. Zo kunnen blinde vlekken veilig worden benoemd en dat zorgt voor  reflectie en betere beslissingen.  Deze methode wordt voortdurend doorontwikkeld in zijn promotie onderzoek aan de RSM – Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Opleidingen

De NarrenGilde Academy geeft zowel in-company als open inschrijving trainingen en opleidingen. Daarnaast verzorgen we lezingen en workshops voor een inspirerende kennismaking met de Hofnarmethode.

Profnar® Gezel

De Profnar® Gezel opleiding leert je vrijmoedig spreken en openhartig luisteren met de hofnarmethode. Daarmee kun je in de dagelijkse praktijk blinde vlekken van mensen en teams belichten en het bewustzijn daarvan in de organisatie  vergroten. Verder traint deze opleiding technieken die je in staat stellen om een bredere blik op de werkelijkheid te ontwikkelen en hoe dit om te zetten in resultaat voor de organisatie. De Profnar® Gezel opleiding is 2 dagen en kan op locatie van de organisatie worden gegeven indien meerdere medewerkers van een organisatie deel nemen. Ook worden meerdere opleidingen per jaar georganiseerd op onze opleidingslocatie in Zeist. Het totaal aantal normatieve uren voor opleidingsdagen, voorbereiding, intervisies en praktijkoefeningen is ca 20 uur. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname als “Profnar® Gezel” na succesvolle afronding van de training.

Bekijk hier een video van de eerste Profnar® Gezel opleiding.

Geïnteresseerd? Neem contact op
Profnar® Gezel Kenmerken Beschikbaar Deelnemers Prijs p.p.
Open Inschrijving
2 daagse training, trainingslocatie
2 maandelijks
8-14
1495,=
Team
2 daagse training, eigen locatie
In overleg
10 *
995,=
OR
2 daagse training, eigen locatie
In overleg
10 *
995,=
Workshop
ca 2 uur interactieve workshop, eigen locatie
In overleg
Tot 15
1995,= (groep)
Keynote lezing
Inspirerende co-founder introductie in de Hofnarmethode op uw evenment
In overleg
Onbeperkt
Keynote tarief

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

* Vermelde prijzen p.p. zijn gebaseerd op 10 deelnemers. Alternatieven mogelijk in overleg.

De eerstvolgende  Profnar® Gezel opleiding is in September 2024 in de Eenhoorn, Amersfoort.

Master Profnar®

De Master Profnar® opleiding is bedoeld voor zelfstandigen die deelnemen in het Partner Programma van Het NarrenGilde. Na de opleiding zijn deelnemers in staat om zelfstandig organisaties te contracteren en gedurende langere tijd te begeleiden middels participatieve observatie en reflectie. Deze opleiding duurt 3 maanden met 5 dagen op onze opleidingslocatie in Zeist. De opleidingsdagen bestaan uit het leren van technieken via uitleg en interactieve oefeningen. Daarnaast hebben cursisten tussen de opleidingsdagen door opdrachten en intervisies om de gedeelde technieken en methodieken eigen te maken. Het totaal aantal normatieve uren voor opleidingsdagen, voorbereiding, intervisies en praktijkoefeningen is ca 100 uur. Deelnemers ontvangen na succesvolle afronding van de opleiding een certificaat en accreditatie om als zelfstandig Partner en Master Profnar® onder de formule van Het NarrenGilde organisaties te begeleiden.

Geïnteresseerd? Neem contact op
Master Profnar® Kenmerken Beschikbaar Deelnemers Prijs p.p.
Enkel in combinatie met Partner Formule
5-dagen op trainingslocatie, 2 intervisies en tussentijdse voorbereidingen, ca. 100 uur.
Op uitnodiging
4-6
4500,=

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Ben je geïnteresseerd in een van deze Opleidingen?

Neem dan contact met ons op.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang onze nieuwsbrief