Partner Programma

De NarrenGilde formule biedt Partners de mogelijkheden om zich de benodigde vaardigheden eigen te maken.

Partner Programma

De NarrenGilde formule biedt Partners de mogelijkheden om zich de vaardigheden eigen te maken die nodig zijn om als Master Profnar® en Bewaker van de Werkelijkheid actief te zijn. Naast een gedegen opleiding krijgen Partners intensieve begeleiding en ondersteunende informatie om als zelfstandig opererende Master Profnar® op verschillende niveaus succesvol te zijn.

We maken het Partners zo gemakkelijk mogelijk om hun eigen onderneming succesvol te maken. Het NarrenGilde verzorgt o.a. de opleiding, marketing, kwaliteitsgarantie, faciliteert de bedrijfsvoering en zorgt voor voortdurende ontwikkeling van de Partners en de methodologie.

Partners profiteren van de schaalgrootte van Het NarrenGilde, met name op het gebied van naamsbekendheid, marketing en acquisitie. De gezamenlijke activiteiten bieden grote voordelen, het concept en de formulenaam is bekend bij een groot publiek en de marketing wordt professioneel uitgevoerd. Het NarrenGilde werkt voortdurende samen met de Partners en gebruikt hun ervaringen om goed in te kunnen spelen op marktontwikkelingen. De kosten van methodologie- of formuleontwikkeling die hieruit voortvloeien worden gedragen door Het NarrenGilde. Zowel Het NarrenGilde als de Partners profiteren van de gezamenlijke inspanningen.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op!

Partners

Juri Hoedemakers

Oprichter

Juri Hoedemakers is officieel hofnar bij diverse organisaties. Juri is de creator en innovatieve kracht in Het NarrenGilde. Hij heeft de Drs. Hofnar methode ontwikkeld en beschreven in zijn prijswinnende scriptie aan de RSM, Erasmus Universiteit in Rotterdam en zijn Managementboek “Gezocht; Hofnar”. Bovendien is Juri PhD kandidaat op het onderwerp van de hofnar.

Tim de Zeeuw

Oprichter

Tim de Zeeuw is bedrijfskundige en leadership coach. Tim is de operationele kracht in Het NarrenGilde. Hij heeft een rijke ervaring in diverse organisaties en domeinen, zowel nationaal als internationaal. In 2019 heeft Tim de scriptieprijs gewonnen aan RSM Erasmus Universiteit Rotterdam op het gebied van management innovatie.

Roland Tameling

Partner

Roland profile c
“Als journalist ben ik opgeleid om de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en hoofdzaken effectief van bijzaken te onderscheiden. Combineer dat met de nodige humor en mijn frisse, open benadering en we zullen samen prachtige resultaten bereiken!”
Wat drijft jou nou écht?! Die vraag is leidend in alles wat Roland Tameling doet. Of hij nu topondernemers tegenover zich heeft in een live radio-uitzending, in gesprek gaat met executives uit de autowereld of met een consument die voor het eerst in zijn supersnelle Tesla stapt. Door zijn oprechte interesse, positief-kritische houding en eerlijke, open instelling zijn mensen snel op hun gemak en haalt Roland keer op keer het échte verhaal naar boven. Dat is niet alleen wenselijk voor vooraanstaande journalistieke platforms, maar ook broodnodig in elke professionele organisatie. Roland Tameling, uw Master Profnar: aangenaam!

Quinten-Faust Rijnja

Partner

Quinten profile c
“Bij elke ontmoeting is ruimte voor reflectie: ik zorg ervoor dat die raakt!  Met humor, inleving en respect. Ik zal als ervaren leidinggevende, theatermaker en strategisch denker een unieke mix zijn als Master Profnar in jouw organisatie.”
Quinten is niet alleen opgeleid als eerstegraads theaterdocent, maar ook een veranderkundige met een master diploma op zak, heeft innovatieve leergangen over leiderschap en coaching gevolgd en werd in Almere gehuldigd met de Bonifatiusspeld voor zijn verdiensten aan de samenleving.  Quinten is bekend binnen de overheid, onderwijs, kunst en cultuur maar is ook effectief in andere domeinen waar hij doelgericht en in afstemming met de opdrachtgever aan de slag gaat. Altijd verrassend, nét even anders. En juist daarom van toegevoegde waarde. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang onze nieuwsbrief