Partner Formule

De formule van Het NarrenGilde biedt Partners de mogelijkheden om zich de benodigde vaardigheden eigen te maken en zelfstandig toe te passen.

Partner Formule

De formule van Het NarrenGilde biedt Partners de mogelijkheden om zich de vaardigheden eigen te maken die nodig zijn om als Master Profnar® en Bewaker van de Werkelijkheid actief te zijn. Naast een gedegen opleiding krijgen Partners intensieve begeleiding en ondersteunende informatie om als zelfstandig opererende Master Profnar® op verschillende niveaus succesvol te zijn.

We maken het Partners zo gemakkelijk mogelijk om hun eigen onderneming succesvol te maken. Het NarrenGilde verzorgt o.a. de opleiding, marketing, kwaliteitsgarantie, faciliteert de bedrijfsvoering en zorgt voor voortdurende ontwikkeling van de Partners en de methodologie.

Partners profiteren van de schaalgrootte van Het NarrenGilde, met name op het gebied van naamsbekendheid, marketing en acquisitie. De gezamenlijke activiteiten bieden grote voordelen, het concept en de formulenaam is bekend bij een groot publiek en de marketing wordt professioneel uitgevoerd. Het NarrenGilde werkt voortdurende samen met de Partners en gebruikt hun ervaringen om goed in te kunnen spelen op marktontwikkelingen. De kosten van methodologie- of formuleontwikkeling die hieruit voortvloeien worden gedragen door Het NarrenGilde. Zowel Het NarrenGilde als de Partners profiteren van de gezamenlijke inspanningen.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op!

De partners van Het NarrenGilde met hun Master Profnar® certificaat op zak staan klaar om in uw organisatie met reflectie, gezonde tegenspraak en (on)gevraagd advies de Werkelijkheid te Bewaken. Neem gerust contact op om eens van de gedachten te wisselen over de mogelijkheden!

Partners

Marjella Adriaans

Partner

Marjella
“De toekomst wordt gemaakt door het vermogen naar de werkelijkheid te kijken!” Ik maak graag toekomst door tegenspraak en reflectie in te zetten met de kracht van de aloude hofnar. Op een frisse, speelse en onbevooroordeelde manier realiseer ik meer verbinding, bewustwording en ontwikkeling in organisaties.
Marjella brengt beweging door openhartig het onzichtbare zichtbaar te maken en zorgt daarmee voor creativiteit, leerprocessen en innovatie. De kracht van Marjella is het op alle niveaus ontrafelen, aanjagen en verbinden van mens en organisatie. Zij kijkt en luistert en hoort ook vooral wat er niet gezegd wordt. Zin om eens met Marjella naar de werkelijkheid te kijken onder het genot van een kop koffie? Mail naar marjella@narrengilde.nl

Moes Wagenaar

Partner

Moes
Ik ben de artistieke duizendpoot van de Profnarren. Medemenselijkheid, levenskunst en werkplezier staan bij mij hoog in het vaandel. Komt iedereen tot zijn recht? Of hoe komen we daar? Met kunst open ik vensters naar een fijnere toekomst.
Moes heeft geen vrees voor confrontaties, al doet ze dat altijd met veel respect. Als praktisch filosoof (afgestudeerd aan de Universiteit Twente in 2008) weet ze in complexe situaties gemakkelijk de vinger op de zere plek te leggen. En als all-round (podium)kunstenaar kan ze dat als geen ander invoelbaar maken. Haar idealistische inborst komt misschien het beste tot uitdrukking in non-profit-sector. Zo heeft ze al veel meters gemaakt in het onderwijs. Wil je kijken wat deze Hofmuze voor je kan betekenen? Dan drinkt ze graag een kopje thee met je.

Alex Slavenburg

Partner

17082579
Verbindend, oog voor verbanden, ras optimist, speels, scherpe blik en nieuwsgierig. Dat ben ik in een notendop! Met deze eigenschappen werk ik graag als Profnar® om samen te ontdekken wat er écht gebeurt in jouw organisatie!
Als Master Profnar® helpt Alex jou als leider om te reflecteren, blinde vlekken te ontdekken en bovenal op een vernieuwde wijze beweging te creëren in jouw organisatie. Alex doet dat op basis van ruim 30 jaar (internationale) ervaring op gebied van leiderschap, cultuur, begeleiden van teams en realiseren van veranderingen. Hij is sinds 2017 ondernemer met als specialisme Werkgeluk & Leiderschaps-ontwikkeling en daarnaast EMCC gecertificeerd als Senior Practitioner Coach/Mentor. Mail naar alex@narrengilde.nl

Siska Hut

Partner

Siska
Als Master Profnar® ben ik sterk in het zichtbaar maken van cocons en pleitbezorger voor eigenaarschap over processen. Trots op mijn rol als Profnar® om ontwikkelingen te bevorderen waar ik het verschil kan maken, met als focus optimale groei en ontwikkeling van elk individu, team of organisatie.
Als partner heeft Siska een workshop ontwikkeld dat in een dagdeel je laat kennis maken met de methodiek van de Profnar®. In een dagdeel krijg je inzichten op een ludieke manier. Je gaat zelf ervaren en voelen dat verandering begint bij jezelf. Tijdens de workshop leer ik dat een dag zonder lach en zonder spiegel een verloren dag is. De workshop voor een team van ongeveer 12 personen. Als Profnar® vinden we via zelfspot en humor de ware schoonheid van je collega’s en zorgen we er samen voor dat je als persoon, maar ook als organisatie verder kan groeien. Mail naar siska@narrengilde.nl

Hay Vercoulen

Partner

Hay Timfoto
Wanneer je mij binnenhaalt krijg je iemand met een hoop energie en een positieve mindset. Elke dag kan een feest zijn met mij in dienst. Ik adem de 16 rollen van de hofnar.
Ruim 16 jaar werkervaring bij de overheid in diverse functies en veel gevoel voor bedrijfscultuur binnen een organisatie, alsmede opzetten van projecten. Daarbij politiek actief als Gemeenteraadslid voor een 100.000+ gemeente in het Limburgse. Help mensen op het gebied van leiderschapstrainingen, zelfontwikkelingen doormiddel van de golfsport. Overheden, Semi overheden, veiligheidsdomein en de logistieke sector zijn domeinen waar ik mij primair op richt. Mail naar hay@narrengilde.nl

Sander Haas

Partner

sander haas
Ik houd van mensen. Mensen zijn de succesfactor in je organisatie. Niet het beleid en processen. Ik praat met mensen en niet over ze. Als Profnar® ga ik diep je organisatie in en haal eruit wat erin zit.
Hoor jij als directeur alles wat er in jouw bedrijf speelt? Nee, precies. Maar je hebt die informatie wel nodig om de beste beslissingen te kunnen nemen. Als Profnar® haal ik de informatie die je nodig hebt boven tafel. Ik houd je een spiegel voor waar nodig en ik leg jouw blinde vlekken bloot. Met 20 jaar ervaring in cultuur- en verandertrajecten in de achterzak ben ik een Profnar® die vertrouwen wekt en ook echt veranderingen teweeg brengt in jouw organisatie. En ja, ik laat je ook lachen. Mail naar sander@narrengilde.nl

Arjen Witte

Partner

Arjen 2019
Betrokken, gemotiveerde medewerkers maken het verschil en daarom wil ik dat mensen iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Ik help je om je medewerkers een fijne, inspirerende werkplek te bieden waar alles bespreekbaar is en waar dat wat nodig is ook daadwerkelijk besproken wordt.
Arjen is opgeleid als bedrijfseconoom aan de Vrije Universiteit, maar heeft zich na zijn afstuderen gericht op Human Resources in de gezondheidszorg. Hij heeft als HR professional in vele verschillende management en advies rollen ruim 20 jaar ervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen en de laatste 15 jaar als HR Directeur in de farmacie. Daarnaast heeft hij ervaring als toezichthouder in de zorg. Hij is een scherp observator en analyticus en legt, met ontwapenende humor, zijn vinger op zere plekken. Tegelijkertijd zal hij altijd oplossingen aandragen en samen met jullie duurzame verbeteringen initiëren. Mail naar arjen@narrengilde.nl

Esther van Berkel

Partner

Esther
“The secret of the succesfsful fool is that he’s no fool at all.” Deze quote van Isaac Asimov beschrijft mij ten voeten uit. Ik maak het onzichtbare zichtbaar en zeg hardop waarover anderen zwijgen. Zo zet ik je aan het denken en laat je reflecteren.
Esther studeerde Fins en spreekt de ondoorgrondelijke taal van de al even ondoorgrondelijke Finnen. Met die ogenschijnlijk (!) nutteloze kennis in haar rugzak vervulde ze verschillende rollen: expert, leidinggevende, directeur. Met leergangen en masterclasses op het gebied van verandermanagement, strategie, innovatiemanagement, leiderschap én interculturele samenwerking, kwam ze nog beter beslagen ten ijs. In organisaties waar mensen elkaar verstaan, maar niet begrijpen, maakt Esther als Profnar blinde vlekken zichtbaar en zorgt voor meer beweging, plezier en succes voor iedereen. Mail naar esther@narrengilde.nl

Rosé van Velzen

Partner

Rose
Ik gun jou de professionele hofnar die ik zelf om me heen wil hebben als leider. Omdat ik uit ervaring weet dat je nooit precies kunt zien wat er leeft. Omdat ook ik niet altijd eerlijk geconfronteerd word met mijn eigen blinde vlekken. En omdat ik weet hoe lastig maar waardevol die spiegel kan zijn.
Naast haar hoofdactiviteit als Interim Manager en leider in verandering helpt Rosé directies om zicht te krijgen op hardnekkige knelpunten én kansen in hun organisatie. Of het nu gaat om het inbedden van een nieuwe strategie, een vastgelopen veranderproces of een bestuurscrisis; zij kent de dynamiek van de bestuurskamer én de werkvloer. Met een scherp oog, een warm hart en een glimlach maakt ze zichtbaar wat relevant is. Ze schept lucht en verbinding waardoor ruimte ontstaat voor oplossingen. Mail naar rose@narrengilde.nl

Roland Tameling

Partner

Roland profile c
“Als journalist ben ik opgeleid om de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en hoofdzaken effectief van bijzaken te onderscheiden. Combineer dat met de nodige humor en mijn frisse, open benadering en we zullen samen prachtige resultaten bereiken!”
Wat drijft jou nou écht?! Die vraag is leidend in alles wat Roland Tameling doet. Of hij nu topondernemers tegenover zich heeft in een live radio-uitzending, in gesprek gaat met executives uit de autowereld of met een consument die voor het eerst in zijn supersnelle Tesla stapt. Door zijn oprechte interesse, positief-kritische houding en eerlijke, open instelling zijn mensen snel op hun gemak en haalt Roland keer op keer het échte verhaal naar boven. Dat is niet alleen wenselijk voor vooraanstaande journalistieke platforms, maar ook broodnodig in elke professionele organisatie. Roland Tameling, uw Master Profnar: aangenaam!

Quinten-Faust Rijnja

Partner

Quinten profile c
“Bij elke ontmoeting is ruimte voor reflectie: ik zorg ervoor dat die raakt!  Met humor, inleving en respect. Ik zal als ervaren leidinggevende, theatermaker en strategisch denker een unieke mix zijn als Master Profnar in jouw organisatie.”
Quinten is niet alleen opgeleid als eerstegraads theaterdocent, maar ook een veranderkundige met een master diploma op zak, heeft innovatieve leergangen over leiderschap en coaching gevolgd en werd in Almere gehuldigd met de Bonifatiusspeld voor zijn verdiensten aan de samenleving.  Quinten is bekend binnen de overheid, onderwijs, kunst en cultuur maar is ook effectief in andere domeinen waar hij doelgericht en in afstemming met de opdrachtgever aan de slag gaat. Altijd verrassend, nét even anders. En juist daarom van toegevoegde waarde. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang onze nieuwsbrief