Paul van Liempt in gesprek met Juri Hoedemakers, CNO van Het NarrenGilde

Onlangs had onze Chief Narren Officer Juri Hoedemakers de eer om door Paul van Liempt geïnterviewd te worden.

Een interview waarin Juri vertelt hoe Chief Gilde Officer Tim de Zeeuw en hij met Het NarrenGilde organisaties in binnen en buitenland helpen met een systeem verandering gebaseerd op de aloude hofnar.

In een mooie dialoog deelt Juri hoe hij zijn werk als professioneel hofnar combineert met zijn spraakmakende PhD onderzoek. Hij vertelt over het ontstaan van DrsHofnar en Het NarrenGilde, de DrsHofnar methodiek en zijn visie op het verliezen van werkelijkheidszin in de top van organisaties. De komst van de hofnar als potentieel baanbrekende systeem verandering wordt besproken en ook de buitenlandse avonturen die er op stapel staan komen aan bod.

Alles onverbloemd, met licht Rotterdamse tongval en scheutje luchtigheid. En dat kon hij alleen omdat Paul van Liempt en team een vertrouwde sfeer creëerde. Wat een vakman, thanks for having us!

Deel dit artikel: