De nieuwe masters!

Hier spreken een bijzonder trotse Chief Narren Officer (=Juri) en Chief Gilde Officier (=Tim). Gisteren hebben alle zeven Master Profnarren hun opleiding met succes voltooid! Na een intensief opleidingstraject van in totaal vijf maanden zijn zij nu beschikbaar om de werkelijkheid binnen organisaties bewaken.

Nogmaals gefeliciteerd Esther van BerkelHay VercoulenRose Van VelzenArjen WitteSiska Hut van OoijhuizenAlex Slavenburg en Sander Haas!

Reflectie, tegenspraak, bewustwording, gevraagd- en ongevraagd advies. En dat alles gebaseerd op de Drs. Hofnar-methode en daarmee het toepassen van de 16 rollen van de aloude hofnar op hedendaagse casuïstiek. Wil je als organisatie ook achter je blinde vlekken komen, of leren hoe je dat doet? Neem dan eens contact met ons op.

Deel dit artikel: